Patins

A mitjans de 2004 SOLIPAI va introduir un nou sistema de fabricació per incorporar importants modificacions. Va néixer el “regatta-patin”.:

Característques principals

 1. LLEUGERESA: Patins de 86kg que s’ajusten amb pesos correctors per així garantir els 89kg reglamentaris.
 2. RIGIDESA:Rigidesa de les bancades nº1 i nº 5 d’acord als esforços a les quals estan sotmeses. Rigidesa dels flotadors i de la pell exterior lateral per evitar deformacions amb el pas de les onades..
 3. AERODINÀMICA: Línies d’aigua sense deformacions ni convexitats molt similar als perfils aerodinàmics aeronàutics.
 4. COMODITAT: Coberta d’EVA que garanteix la màxima comoditat.
 5. TECNOLOGIA: Patins Fabricats amb la millor tecnologia i amb els millors materials.
 6. MANTENIMENT : Mínim manteniment del patí d’acord als materials utilitzats.
 7. ECONÒMIA : Patins d’alta qualitat amb la millor relació qualitat/preu

L’ augment notable de l’estanquitat dels flotadors ha estat possible gràcies a modificacions en el procés constructiu de popes i quilles.

Les acurades línies d’aigua dels flotadors, dissenyats per l’enginyer naval Ricard Teixidò, afegides a una superfície rígida que no es deforma, imiten el perfils aerodinàmics de les ales dels avions. A més a més, una nova quaderna horitzontal ha permès incrementar significativament la rigidesa dels flotadors.

El disseny de les noves bancades fabricades al buit combinen una alta rigidesa amb una major flexió elàstica. D’aquesta manera es minimitzen les pèrdues d’energia per deformació i s’aconsegueix un patí a vela molt ràpid i tècnic, fent que l’energia tramesa pel vent es transformi directament en energia cinètica.

El pes total del model regatta-patin és de 86kg (+/- 1kg). És un patí extraordinàriament lleuger que s’ha de suplementar amb pesos correctors si es vol participar en regates, on el mínim establert és de 89kg.

La coberta del model regatta-patin s’acaba amb una superfície gomosa i antilliscant tipus EVA que permet una comoditat i un confort sense precedents. Ara ja ens podem fer a la mar amb un simple banyador i sense por de perdre la pell.

El regatta-patin està construït amb els millors materials compostos (composites) i utilitzant els sistemes constructius més avançats.

Estètica

Actualment SOLIPAI està en disposició d’oferir al client una gran varieta de colors segons carta RAL.

¡¡ Personalitza la teva embarcació !!

Comoditat

Les cobertes d’EVA garanteixen una màxima comoditat. Amb gruixos variables de 2 a 5mm SOLIPAI aconsegueix oferir una coberta ergonòmica i molt cómode.

Oblida la “culera”, les proteccions i els trajos d’aigua gruixuts i navega amb banyador !!

Colors a escollir entre:

 • gris-gris
 • gris-blau
 • gris-taronja
 • gris-verd
 • gris-vermell
 • gris-groc

Tecnología

Patins fabricats amb la millor tecnologia i amb els millors materials.